BumpTop - İşte Gerçek Masaüstü
1 sayfadaki 1 sayfası
BumpTop - İşte Gerçek Masaüstü
BumpTop'ın alışageldiğimiz masaüstü ortamlarından en önemli farkı gerçek bir masanın üzerinde nasıl çalışıldığı düşünülerek ortaya çıkmış olması. Bu nedenle BumpTop ortamı dizin/klasör gibi bir kavram içermiyor. Bunun yerine nesneler ve nesne yığınları mevcut. Önemsiz işlerle ilgili nesneleri öylesine bir kenara atmanız veya benzer nesneleri düzenli bir yığın oluşturacak şekilde üst üste dizmeniz mümkün. Aynı zamanda bu nesneleri kolayca düzenleyebilmeniz için de birçok farklı gezinme yöntemi mevcut. Örneğin nesneleri geçici olarak klasik şekilde ortalığa yayıp bakabiliyor, veya aralarında daha ilginç yollarla gezinebiliyorsunuz.
Peki ben neden dosya değilde nesne diyorum? Çünkü BumpTop ortamında sadece dosyalarınıza değil açık pencereleriniz gibi şeylere de diğer nesneler gibi davranabiliyor, sıralayıp büyütebiliyor veya küçültüp buruşturarak bir kenara atabiliyorsunuz. Dahası bir dosya yığınına pencereleri de dahil edip bu nesneleri bir araya toplayabiliyorsunuz. Bu sayede hakkında araştırma yaptığınız bir konuyla ilgili tüm belgeler ve o arama için kullandığınız pencereler bir arada durabiliyor.
işte bir kaç resim
http://rapidshare.com/files/177078505/Bumptop_17.rar
Crack içindedir. İyi günlerde kullanın
Progaramı açmadan önce crack yapın yoksa çalışmaz
Peki ben neden dosya değilde nesne diyorum? Çünkü BumpTop ortamında sadece dosyalarınıza değil açık pencereleriniz gibi şeylere de diğer nesneler gibi davranabiliyor, sıralayıp büyütebiliyor veya küçültüp buruşturarak bir kenara atabiliyorsunuz. Dahası bir dosya yığınına pencereleri de dahil edip bu nesneleri bir araya toplayabiliyorsunuz. Bu sayede hakkında araştırma yaptığınız bir konuyla ilgili tüm belgeler ve o arama için kullandığınız pencereler bir arada durabiliyor.
işte bir kaç resim
http://rapidshare.com/files/177078505/Bumptop_17.rar
Crack içindedir. İyi günlerde kullanın
Progaramı açmadan önce crack yapın yoksa çalışmaz
Duygusuzifade- Mesaj Sayısı : 2459
» iste iste son icadım M2 yang hilesi
» Masaüstü düştü, mini notebook revaçta
» İnternetin Gerçek Hızı
» İşte Ps4 inanılmaz!!
» İşte Çarşı
» Masaüstü düştü, mini notebook revaçta
» İnternetin Gerçek Hızı