Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2 Komedi Hikayeleri

Metin2 Komedi Hikayeleri Empty Metin2 Komedi Hikayeleri

Mesaj tarafından Canie. C.tesi Mayıs 15, 2010 12:36 pm

Bir gün yolda giderken biriyle karşılaştım. O zaman düpe yoktu tabiki. Geldi bana 30 milyar para verdi. Metin2'de ne varsa aldım. Neyse yolda giderken aç kurt üzerime saldırdı Metin2 Komedi Hikayeleri Cheesy Adı üstünde aç kurt Metin2 Komedi Hikayeleri Cheesy 29 milyar 990 milyonumu aldı ve kaldı 10 milyon Metin2 Komedi Hikayeleri Cheesy Gittim bütün itemlerimi bastım demircide hepsini yaktı sonuçta demirci kabuslarım oldu o günden sonra rüyama dolunayım girdi +8... Dedim +9' basarım koşa koşa ertesi gün gittim demirciye +9'a denedim ve yandı yandı yandı...!! O günden sonra 1. köydeki yüzbaşı duvarını ağlama duvarı olarak koydum... Gelenlere mevlüt şekeri ikram ediyorum para yok Metin2 Komedi Hikayeleri Cheesy Gün boyu ağlıyoruz... O ağlamalarımızı biriktirsek dünyanın su ihtiyacı karşılanır Metin2 Komedi Hikayeleri Cheesy Artık gelirim bu oldu Metin2 Komedi Hikayeleri Smiley

Sabah olmustu bir gun daha basliyordu kılıcımı elıme aldım kalkanımı taktım ve bırden yere yıgıldım kalkan agır gelmıstı hemen pot almam lazımdı markete gıttgımde potun olmadıgını savas zamanı oldugu ıcın stok yaptıgını soluyordu caresızce yıgıldım kaldım orda arkamdan sırtıma bır el degmıs benı yerden kaldırmaya calısıyordu dondum baktım beyaz sacları tatlı bır gulusle gelen ureıldı bır elınde topladıgı otları uzattı pes etme dedı ve bırden kayboldu otları dırek yedım ve hp oldu 20kMetin2 Komedi Hikayeleri CheesyBundna baya etkılendım ve zırhımıda takıp kosmaya basladım gece cokmustu heryer karanlıktı sırtımda hafıf bır acı duydum bana pusu kuran okcular dort bır yandan ok atıyordu 20k hp var borumu bu yatarmıyım actım ofaaaı aldım havamı at ustunde sankı show yapıyordum hemn dagıldılar kactılar hp 15kye dusmustu durmak yoktu bırden buyuk bır depremle sarsıldım yer yarılmıs bosluga dogru sureklenıyordum burası yenı bır yerdı ıssız ve bı okadarda tehlıkelıydı dedım bu ıkadar macera yeter bastım ESC ye cıkıs yaptım Metin2 Komedi Hikayeleri Cheesy
Jinnolu,Shinsolu,Chunjolu ve Gm Küçük bir uçakta seyahat ederlerken yardımcı pilot heyecanla gelerek
-"Bakın büyük bir sorunumuz var,uçağın motoru arızalandı ve düşüyoruz.Bu yüzden uçaktaki yükü hafifletmemiz lazım.içinizden birisi kendini feda etmek zorunda" deyince .
Herkes birbirinin yüzüne bakmaya başladı.Kısa bir sessizlikten sonra Shinsolu gururla ayağa kalkarak
-"Çok yaşa Shinso" diyerek bağırdı ve kendini aşağı attı.
Fakat on dakika sonra yardımcı pilot gelerek aynı şeyleri söyledi.Bu sefer Chunjolu gururla ayağa kalktı ve
-"Çok yaşa Chunjo" diyerek kendini aşağı attı.
Fakat biraz sonra yardımcı pilot gene gelerek
-"Maalesef inebilmek için son bir kişinin daha kendini feda etmesi gerekiyor" dedi.Jinnolu ve Gm bir müddet birbirlerine baktılar ve Jinnolu gururla ayağa kalkarak
-"Çok yaşa Jinno" diye bağırdı ve Gm yi tutup aşağı attı. __________________------------------------------------
YİNE SAHİLDEYİM DOLAŞIYORUM BAKTIM KIZIN BİRİ BALIK TUTMAYA ÇALIŞIYOR TABİ LWL(YAŞIDA) KÜÇÜK BEN DE DUR ONA YARDIM EDEYİM DEDİM SANKİ BENİMKİ ÇOK BÜYÜK YA (LWL) DAHA SONRA KIZIN YANİNA GİTTİM
KIZ:ABİ NE OLDU??
BENMetin2 Komedi Hikayeleri ConfusedANA YARDIM ETMEYE GELDİM
KIZ:BENİM YARDIMA İHTİYACIM YOK DEDİ!!!
BENDE:EMİNMİSİN DİYE SORDUM ??
KIZ:EVET DEDİ...
BEN DAHA SONRA UZAKLAŞTIM BİRDE BAKTIMKİ KIZI EJDER BALIĞI YAKALAMIŞ YUTUYOR BENDE OGÜNDEN BERİNE SAHİLE YAKLAŞIR OLDUM NE O BANA YAKLAŞABİLDİ ÇÜNKÜ BANA HER YAKLAŞDIĞINNDA BEN BİR AZDAHA UZAKLAŞIYORDUM YADA OYUNDAN CIKIYORDUM
------------------------------------------------------------------
YİNE SAHİLDEYİM DOLAŞIYORUM BAKTIM KIZIN BİRİ BALIK TUTMAYA ÇALIŞIYOR TABİ LWL(YAŞIDA) KÜÇÜK BEN DE DUR ONA YARDIM EDEYİM DEDİM SANKİ BENİMKİ ÇOK BÜYÜK YA (LWL) DAHA SONRA KIZIN YANİNA GİTTİM
KIZ:ABİ NE OLDU??
BENMetin2 Komedi Hikayeleri ConfusedANA YARDIM ETMEYE GELDİM
KIZ:BENİM YARDIMA İHTİYACIM YOK DEDİ!!!
BENDE:EMİNMİSİN DİYE SORDUM ??
KIZ:EVET DEDİ...
BEN DAHA SONRA UZAKLAŞTIM BİRDE BAKTIMKİ KIZI EJDER BALIĞI YAKALAMIŞ YUTUYOR BENDE OGÜNDEN BERİNE SAHİLE YAKLAŞIR OLDUM NE O BANA YAKLAŞABİLDİ ÇÜNKÜ BANA HER YAKLAŞDIĞINNDA BEN BİR AZDAHA UZAKLAŞIYORDUM YADA OYUNDAN CIKIYORDUM
Shinsolunun tavugu,Jinnolunun bahçesine yumurtlamis.
Bir tanesi :
- Tavuk benim, yumurta da benimdir...
Digeri :
- Benim bahçem, yumurta da benimdir...
En sonunda Shinsolu :
- Bu böyle sürer gider. En iyisi birbirimize birer tekmeatalim. Yerde en kisa süre kalan yumurtayi alsin.Jinnolu kabul eder. Jinnolunun önce tekme atmasina karar verirler. Jinnolu en agir postallarini giyip gelir.Iyice bir abanip Shinsolunun bacaklarinin arasina bir tekme
atar. Shinsolu yarim saat sonra ancak kalkar ve tam Jinnoluya a tekme atacakken Jinnolu :
- Al senin olsun, bir yumurta için degmez walla...

+RePP pls KEndi emeğmi

En son Canie. tarafından C.tesi Mayıs 15, 2010 12:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Eğlenmek)
Canie.
Canie.
Yeni Üye
Yeni Üye

- Similar topics