Webhack-Exploiting Bölümleriyle İlgili Açıklama [Üye-Yetkili Okumak Zorunludur!]
:: O Meşhur Bölüm :: Mezarlık
1 sayfadaki 1 sayfası
Webhack-Exploiting Bölümleriyle İlgili Açıklama [Üye-Yetkili Okumak Zorunludur!]
Sayın sende-paylas üyeleri bu konunun açılmasındaki amaç forumumuzun bu bölümünde yapılan bir yanlışı düzeltmektir.
Bazı üyeler (yetkililerde dahil) Exploiting bölümünün konularını wephack bölümüne açıyorlar.Buda bölümde bir karmaşıklığa neden oluyor.
Gerekçe olarak Exploiting bölümünün rehabet görmemesi gösteriliyor.Bu bahane olarak gösterilemez. Lütfen konuları yerine açın bu sadece wephack bölümü için değil bütün bölümler için geçerlidir.
Wephack ve Exploiting bölümünde açılması gereken konuları uzun olarak açıklamaya gerek duymadım.
Ama kısaca bahsedecek olursak sql injeksiyon , jomla , SheLL vb.. konular Exploitin bölümüne aittir.
Wephack bölümü genellikle program ağırlıklı olmalıdır.
Hepinizi Bu Açıklamadan Sonra Sağ duyu Göstermeye Çağırıyorum..
Bazı üyeler (yetkililerde dahil) Exploiting bölümünün konularını wephack bölümüne açıyorlar.Buda bölümde bir karmaşıklığa neden oluyor.
Gerekçe olarak Exploiting bölümünün rehabet görmemesi gösteriliyor.Bu bahane olarak gösterilemez. Lütfen konuları yerine açın bu sadece wephack bölümü için değil bütün bölümler için geçerlidir.
Wephack ve Exploiting bölümünde açılması gereken konuları uzun olarak açıklamaya gerek duymadım.
Ama kısaca bahsedecek olursak sql injeksiyon , jomla , SheLL vb.. konular Exploitin bölümüne aittir.
Wephack bölümü genellikle program ağırlıklı olmalıdır.
Hepinizi Bu Açıklamadan Sonra Sağ duyu Göstermeye Çağırıyorum..
Mc_LaNeT- Mesaj Sayısı : 18
» DSİ'den Şavşat'ta yıkılan bentlerle ilgili açıklama
» Açıklama Yapmayan Mouse
» Yazıların altında açıklama
» Linke tıklayınca açıklama
» İndexlerle İlgili Herşey Burada Toplanacaktır
» Açıklama Yapmayan Mouse
» Yazıların altında açıklama
» Linke tıklayınca açıklama
» İndexlerle İlgili Herşey Burada Toplanacaktır
:: O Meşhur Bölüm :: Mezarlık
1 sayfadaki 1 sayfası